Passa al contingut principal

L'última novel·la de Bodí fa soroll



El soroll de la resta, de Francesc Bodí, ha començat a rebre les primeres valoracions per part de la crítica. Aquests comentaris demostren que Bodí torna a captivar amb el seu estil i que no decebrà els nombrosos lectors que ja es van deixar seduir amb Havanera i L'infidel. A més de la ressenya de Lourdes Toledo (a la imatge de dalt), podeu llegir el post que ha publicat Enric Balaguer al seu bloc (alerta, que conta el final!).
A més, aquest divendres, 31 d'octubre, El soroll de la resta es presentarà al Club Diario Levante. Serà a les 20 hores, com podeu llegir a la invitació. Per descomptat, hi esteu tots convidats.
Ah! sabeu que d'Havanera encara se'n parla per la xarxa? Al bloc de la llibreria L'Espolsada podeu llegir un comentari interessant.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.