Passa al contingut principal

Novetat: Una tendra donzella

Katya Spivak, una jove de setze anys, passeja amb els dos infants que té al seu càrrec al port de Bayhead, a Nova Jersey, quan se li acosta un cavaller amb els cabells blancs, Marcus Kidder, un veí de la localitat amb un cert renom. La vida de Kidder, un artista culte i elegant, contrasta profundament amb la de Katya, que pertany a la classe treballadora i prové d’una família desestructurada. Al principi, l’interés de Marcus per Katya sembla inofensiu, innocent, i ella es deixarà captivar per la magnífica casa que l’home posseeix a la vora de la mar, els llibres infantils que ha escrit, la música clàssica, els regals que li fa...
A poc a poc, d’una manera quasi imperceptible, la relació entre tots dos canvia i, quan ella accepta posar per a ell, res no resulta tan romàntic com ella havia cregut. Què vol realment d’ella aquest home ric i misteriós? I què està disposat a fer per aconseguir-ho?

Una tendra donzella és una narració inquietant, plena d’ambigüitats que ens endinsen, a poc a poc, en un món de misteris i terror.



«El que ens fa tornar una vegada rere l’altra a l’univers d’Oates és la seua misteriosa capacitat per a fer de cada pàgina una finestra a allò que juraríem que és la vida pròpiament dita.”
The New York Times Book Review

Joyce Carol Oates (Nova York, 1938) és autora d’un bon nombre de novel·les, narracions curtes, poemes, obres de teatre, assajos i crítiques, que inclouen els èxits editorials We Were the Mulvaneys i Blonde. Escriptora americana de referència, ha aconseguit diversos premis internacionals, com el de l’Acadèmia Americana de les Arts i les Lletres, el Guggenheim de Narrativa o el PEN de Narracions Breus. Les seues obres apareixen ressenyades sovint en The Best American Mystery Stories, i la seua novel·la de terror Zombie va meréixer el Premi Bram Stoker. Ha estat nominada dues vegades per al Premi Nobel de Literatura. Bromera incorpora aquesta autora al seu catàleg amb Una tendra donzella.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.